Nyheder
AW22

T-Shirts

Hoodies

Sweatshirts

Accessories

Vores kunder kunder elsker os!

★★★★★

KÅNST, der vil jeg 100% handle igen!
Super lækker service, høj kvalitet og fornuftige priser. Stor opfordring herfra🙌

Christian

Lemvig, Danmark

★★★★★

Lækker kvalitet. T-shirts holder formen i halsen og sømmene drejer ikke rundt. Mister ikke farven efter flere vask. Derudover er servicen i top 😊 Kan kun anbefale tøjet fra KÅNST Clothing.

Linda

Studsgaard, Danmark

★★★★★

Kanon service, passion og bæredygtighed!
Rigtigt god service og professionel behandling. Man kan virkelig mærke passionen omkring brandet og det skinner også igennem i tøjet. Meget behageligt tøj og i den blødeste kvalitet, og så er det ovenikøbet bæredygtigt.

Frederik

Lemvig, Danmark

★★★★★

Fantastisk tøj og fremragende service, ikke noget at sætte en finger på. Ligeledes hurtig levering, samt høj kvalitet og god miljøbevidsthed. Jeg handler uden tvivl hos KÅNST igen. 👏🏻

Emil

Vildbjerg, Danmark

★★★★★

Super god service. Ingen bøvl når tøjet skal byttes til en anden størrelse og så er tøjet i god kvalitet og holder farven efter mange vask

Lisbeth

Lemvig, Danmark

★★★★★

Tøjet fra Kånst er af super lækker kvalitet og størrelses mæssigt passer det perfekt. Så hvis du mangler en ny t-shirt eller hoodie, vil jeg klart anbefale at købe den ved Kånst til en overkommelig pris.

Peter

Ringkøbing, Danmark

Visionen

"Tøjet du bærer afspejler din identitet."
Vi ser anderledes på tingene...

Hos KÅNST anser vi kunden for det vigtigste element i præsentationen af dit tøj. Tøjet skal ikke afspejle din identitet, din identitet skal derimod præsentere tøjet du bærer.
Derfor anser vi hos KÅNST heller ikke vores tøj som et færdigt kunstværk, det er derimod dig som person der repræsenterer værdien bag KÅNST, og som fuldender det færdige kunstværk hos KÅNST.

Et fælles ansvar

Bæredygtighed hos KÅNST

Se mere

Flere af vores leverandører er certificeret til: